Συντελεστές

Η δημιουργία ενός δικτυακού τόπου για το χωριό αποτέλεσε επιθυμία αρκετών ανθρώπων εδώ και χρόνια. Δυο τρεις φορές μάλιστα ξεκίνησαν και κάποιες ενέργειες γι΄ αυτό το σκοπό, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Αμερική. Η πρωτοβουλία ωστόσο για το χτίσιμο αυτού του χώρου, ανήκει στον Χρήστο Κ. Θωμόπουλο, το Χρήστο Γ. Παπαδόπυλο τον Ισίδωρο Γ. Σερέτη και τη Μαρία Σερέτη.

Μέχρι να φτάσουμε στην πρώτη μας ανακοίνωση, η ομάδα είχε συμπληρωθεί από τους: Γιάννη Ε. Ζωιτό & Γιάννη Ντούμα.Από τις 28/2/2005 που κυκλοφόρησε η πρώτη μας ανακοίνωση στο χορό του συλλόγου της Αθήνας, δεχτήκαμε πολλές παραινέσεις να συνεχίσουμε. Σύντομα, η ομάδα μας εμπλουτίστηκε από την Χριστίνα Παπαδοπούλου, τον Στάθη Ζούμπο, την Όλγα Μπερτσά και τον Κώστα Παπαγιάννη. Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν και μετά τη δημοσιοποίηση του site βρέθηκαν μαζί μας και άλλοι, που βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την όλη προσπάθεια. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε στον αέρα τα μηνύματα αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Συντελεστές του site, επομένως όλοι αυτοί με τους οποίους συναντηθήκαμε στην πορεία της διαδρομής μας και κείνοι που θα συναντηθούμε στο μέλλον. Είναι όμως και όσοι αν και δε βρεθήκαμε ποτέ στο ίδιο τραπέζι στήριξαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Η ομάδα που έχει ωστόσο την ευθύνη για το site αποτελείται από τους:

Χρήστο Κ. Θωμόπουλο
Χρήστο Γ. Παπαδόπουλο
Ισίδωρο Γ. Σερέτη
Μαρία Σερέτη
Όλγα Μπερτσά

Οι αποφάσεις, παίρνονται ομόφωνα και οι συναντήσεις είναι ανοιχτές σε όποια –ον επιθυμεί να παραβρίσκεται.

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που κληθήκαμε να απαντήσουμε, αφορούσε τη σχέση μας με το σύλλογο της Αθήνας. Επιλέξαμε να κινηθούμε έξω από τα όρια του συλλόγου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η επιλογή μας συνδέεται αποκλειστικά με την επιθυμία για αυτοτελή δράση, ώστε να ικανοποιήσουμε την αρχή της ανεξαρτησίας που πιστεύουμε ότι οφείλει να ικανοποιεί κάθε αντίστοιχη προσπάθεια. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε δίαυλο, επικοινωνίας προβολής και ανάδειξης του έργου κάθε συλλογικής αλλά και ατομικής δράσης που συμβάλει στην προβολή του χωριού και την ανάπτυξη των σχέσεων ανάμεσα στους Λευτεριάνους.